top of page

De la 1 milion la 1 miliard

Gabriel Pana, fondator Traction Keys, UiPath Alumni - fost SVP of Sales
 

Am realizat vanzari de peste 500 de milioane de dolari in sectoarele software, horeca si imobiliare. Mi-am inceput cariera la varsta de 16 ani, iar zece ani mai tarziu, in 2016, m-am alaturat echipei UiPath pentru a sprijini departamentul de vanzari. Am deschis pietele de automatizare din Europa Centrala, UK-IE, Tarile Nordice si, ulterior, m-am mutat la New York pentru a infiinta birourile UiPath in Statele Unite. In acest context, am deschis birouri in New York, Houston, San Francisco si Chicago.
 

Inca din 2016, am fost cel mai bun om de vanzari al UiPath, cea mai valoroasa companie romaneasca, evaluata la peste 10 miliarde de dolari.


Daniel Dines a descris contributia mea astfel: “La prima conferinta UiPath din 2017, 2-3 clienti m-au felicitat pentru activitatea noastra. Mi-au spus ca au ales sa colaboreze cu UiPath nu numai datorita tehnologiei sau companiei, ci datorita lui Gabriel.”

Am fost, de asemenea, trainer de vanzari la UiPath si am contribuit la deschiderea birourilor din SUA, India, EMEA, Japonia si Dubai.

In 2022, am decis sa plec din UiPath din pozitia de Senior Vice President of Key Accounts si sa imi deschid propria firma de consultanta si strategie, Traction Keys.

Prin Traction Keys, ofer servicii de training si strategie de vanzari cu scopul clar de a sprijini start-up-urile si firmele din Europa Centrala si de Est.

Pe parcursul carierei mele, am fost trainer si coach pentru peste 200 de specialisti in vanzari din companii precum UiPath, EY, DruidAi, Snowflake, Innowise, Celonis, Bright Spaces si Vatis, generand venituri de peste 1 miliard de dolari pentru aceste companii in ultimii 10 ani.

Sunt si un angel investor cu multiple investitii in Bright Spaces, FilmChain, Canva, Uinkits System, Sunrise Geek, Pretto Management, SalesOMMO si altele.

foarte pe scurt despre mine:

Gabriel Pana

gabriel pana

CEO and Partner

Gabriel este vazut ca unul din cei mai buni traineri de business din EMEA si US - cu peste 200 de specialisti de vanzari trainuiti - ce aduc impreuna aproximativ 1 miliard de dolari vanzari firmelor in care sunt angajati. Cu roluri de leadership in UiPath, Druid AI, Bright Spaces, Vatis Tech samd. Investesc in companii precum si imobiliare.

Educatie:

  • Facultatea de Drept, Bucuresti

  • MBA, ASE, Bucuresti

  • Trainer Sales, Force Management - US

bottom of page